Foredrag om Stress & Trivsel

2 timer med masser af viden og inspiration til mindre stress og mere trivsel i hverdagen samt introduktion til stress- og trivselsværktøjer, som kan bruges både privat og på jobbet.

 

 

Alle taler om stress, men de færreste ved, hvad stress egentlig er. Nogle taler om positiv stress, og at stress er lig med travlhed. I virkeligheden er stress helt naturligt og nødvendigt, for at vi kan håndtere ekstraordinære krav og udfordringer, men vi kan dø af stress, hvis den får lov til at udvikle sig.

Stress er tabu

Stress bliver ofte opfattet som et svaghedstegn og er forbundet med meget tabu. Måske har du oplevet, at det ikke har været nemt at fortælle eller erkende, at du var stresset. Både fordi de fleste alligevel ikke rigtigt forstod dig, og fordi det er svært at forklare. At vi ikke taler åbent om stress, kan have store menneskelige, sociale og økonomiske omkostninger både for den enkelte, for virksomheden og samfundet som helhed, da alvorlig stress kan føre til langvarig sygdom. Det er derfor vigtigt at forebygge stress med fælles viden og gode værktøjer.

Viden om stress nedsætter sygefraværet, løfter energiniveauet og giver mere ro og glæde samt større overskud på bundlinjen - både privat og på jobbet.

 

Indhold:

  1. Stress - hvad er det i virkeligheden?
  2. Stress-symptomer
  3. Stress-årsager
  4. Stress-niveauer
  5. At skabe trivsel
  6. Forebyggelse
  7. Hjælp til stress

 

 

Foredraget giver indsigt i, hvordan stress påvirker dig fysisk, psykisk og adfærdsmæssigt, og hvordan du kan opdage stress både hos dig selv og andre. Om forskellige årsager til stress samt gode råd til hvordan du bedst hjælper en stresset kollega.

Foredraget henvender sig til alle virksomheder, institutioner, skoler, foreninger mv., der har brug for ny inspiration. 

 


Perfekt som fyraftensmøde 

For medarbejdere, arbejdsmiljørepræsentanter og ledere for at få sat stress og trivsel på dagsordenen, fx som indslag på temadage, personalemøde eller som "dåseåbner" for problematikker omkring stress og trivsel. Indholdet kan tilpasses jeres ønsker.

 

Download pdf

 

Sagt om Stressfri.com arrangementer:

 
Heidi er en levende fortæller, og hun er god til at underbygge og begrunde, således alle forstår budskabet. Jeg er sikker på den enkelte kursist får meget med hjem. Ved de efterfølgende evalueringer har det udelukkende været positive tilkendegivelser, som vi har modtaget fra deltagerne.
Svend-Peter, virksomhedskonsulent hos PlusResurse
 
Det var lige det, vi havde brug for, rigtig godt tilrettelagt med godt flow.
 
Radisson Blue Falconer Hotel København
 
Det var super godt, fik vigtige værktøjer med hjem til stresshåndtering.
 
Kursusdeltager
 
God reminder på værdier i livet og igangsætning af tanker.
 
Kursusdeltager
 
 

  Foredrag og Kurser