Få hjælp til at håndtere din stress

Dårlig søvn, koncentrationsbesvær, glemsomhed, hjertebanken og irritabilitet. Listen over symptomer på stress er lang, og udover disse er også træthed, uro i kroppen og manglende lyst til sex udbredte tegn på stress.

Heldigvis er der professionel hjælp at hente i kampen om at overvinde disse symptomer og behandle stress effektivt.

Vælger du at få hjælp til at håndtere din stress, vælger du samtidig at gøre en aktiv indsats for at få glæden og livskvaliteten tilbage.

 

Lad en stresscoach hjælpe dig

Hjælp til behandling af stress indebærer et forløb med stresscoaching. Stress udgør nemlig en alvorlig trussel mod din mentale og fysiske sundhed, og derfor kræver det tid at komme stress til livs.

I et stresscoachingforløb vil du få professionel hjælp af en stresscoach, som med udgangspunkt i dig, din hverdag og dine symptomer tilrettelægger et forløb, der sætter gang i nye tanke- og handlingsmønstre.

 

Behandling og forebyggelse af stress med de rette værktøjer

Den bedste hjælp til stress er den hjælp, der ikke alene behandler og håndterer stress nu og her, men som også giver hjælp til at holde fast i et stressfrit liv.

Netop vedligeholdelsen af den positive forandring er afgørende for at undgå, at stress vender tilbage. Mange tidligere stressramte frygter da også for, at stressen endnu engang skal slå dem ud af kurs. Når du får hjælp til stress hos Stressfri.com, kan du se frem til at få værktøjer med i bagagen, som du gang på gang kan finde frem og anvende, når følelsen af stress melder sig. På denne måde giver hjælp til stress dig også råd, du kan tage i brug i fremtiden.

Disse værktøjer kan blandt andet være personlige strategier, du har udviklet til at håndtere stressede perioder, samt mere generelle værktøjer, der gør dig i stand til at finde ro og overskud.

 

Hjælp til stress – en ressource for virksomheder

Som stresscoach tilbyder jeg både stresshåndtering for private og virksomheder, og ønsker du som leder at give dine medarbejdere de bedste betingelser for at styre uden om stressramte perioder, så der er god grund til at investere i kurser, der hjælper til håndteringen og forebyggelsen af stress.

For selvom professionel hjælp til håndtering af stress er en både økonomisk- og tidsmæssig investering, er det vigtigt at huske på, at de rette værktøjer kan blive guld værd for dig: Dine medarbejdere er mere stabile, og du undgår lange sygemeldinger på arbejdspladsen.

Faktisk viser undersøgelser, at stressede medarbejdere har op til tre gange så højt sygefravær som ikke-stressramte, og dette tal understreger blot, at hjælp til stress kan blive en ressource for din virksomhed.