Foredrag om Stress & Trivsel

2 timer med masser af viden og inspiration til mindre stress og mere trivsel i hverdagen samt introduktion til stress- og trivselsværktøjer, som kan bruges både privat og på jobbet.

Alle taler om stress, men de færreste ved, hvad stress egentlig er. Nogle taler om positiv stress, og at stress er lig med travlhed. I virkeligheden er stress helt naturligt og nødvendigt, for at vi kan håndtere ekstraordinære krav og udfordringer, men vi kan dø af stress, hvis den får lov til at udvikle sig.

Tal viser, at op imod hver syvende dansker føler sig stresset, og med så mange stressramte personer melder et naturligt spørgsmål sig: Hvordan vender man stress til trivsel?

Med stress som omdrejningspunkt handler Stressfri.com’s foredrag om trivsel, glæde og livskvalitet, og hvordan du som enkeltperson undgår, at stress kommer til at spænde ben for disse tre essentielle ting i livet.

Vores foredrag om stress giver dig konkrete værktøjer til, hvordan du finder balancen mellem travlhed og stress, og hvad du helt konkret selv kan være opmærksom på at gøre og tænke for at undgå, at bægeret flyder over.

 

 

Stress er tabu

Stress bliver ofte opfattet som et svaghedstegn og er forbundet med meget tabu. Måske har du oplevet, at det ikke har været nemt at fortælle eller erkende, at du var stresset. Både fordi de fleste alligevel ikke rigtigt forstod dig, og fordi det er svært at forklare. At vi ikke taler åbent om stress, kan have store menneskelige, sociale og økonomiske omkostninger både for den enkelte, for virksomheden og samfundet som helhed, da alvorlig stress kan føre til langvarig sygdom. Det er derfor vigtigt at forebygge stress med fælles viden og gode værktøjer.

Viden om stress nedsætter sygefraværet, løfter energiniveauet og giver mere ro og glæde samt større overskud på bundlinjen - både privat og på jobbet.

 

Hvem kan deltage i stress foredrag?

Hvad enten du tidligere har oplevet at have stress tæt inde på livet, føler dig stresset i dette øjeblik, eller aldrig har oplevet at blive ramt af stress, er et foredrag om stress relevant for dig.

Et foredrag om stress giver dig større indsigt i en tilstand, som hvert år rammer et stort antal danskere. Når stress rammer, er det ikke kun den enkelte stressramte person, der oplever at have følelsen helt inde på livet. En eventuel kollega, partner og familie vil også blive påvirket.

Det er således både relevant for dig at vide, hvad du selv kan gøre, hvis du befinder dig i en stresset periode, eller hvis nogen omkring dig gør det. Denne viden får du, når du deltager i et af Stressfri.com’s foredrag om stress.

 

Indhold:

  • Stress - hvad er det i virkeligheden?
  • Stress-symptomer
  • Stress-årsager
  • Stress-niveauer
  • At skabe trivsel
  • Forebyggelse
  • Hjælp til stress

 

 

Foredraget giver indsigt i, hvordan stress påvirker dig fysisk, psykisk og adfærdsmæssigt, og hvordan du kan opdage stress både hos dig selv og andre. Om forskellige årsager til stress samt gode råd til hvordan du bedst hjælper en stresset kollega eller anden nær relation.

Foredraget henvender sig til alle virksomheder, institutioner, skoler, foreninger mv., der har brug for ny inspiration.

 

Perfekt som fyraftensmøde

For medarbejdere, arbejdsmiljørepræsentanter og ledere for at få sat stress og trivsel på dagsordenen, fx som indslag på temadage, personalemøde eller som "dåseåbner" for problematikker omkring stress og trivsel. Indholdet kan tilpasses jeres ønsker.

Du er velkommen til at kontakte Stressfri.com, hvis du ønsker et foredrag eller kursus.