Kursus i Stresshåndtering & Trivsel

På vores kursus Kursus i Stresshåndtering & Trivsel får du både viden, inspiration, råd og vejledning samt øvelser i flere effektive stress- og trivselsværktøjer, som du kan bruge både privat og på jobbet.

Bliv klogere på hvordan stress påvirker dig fysisk, psykisk og adfærdsmæssigt, hvordan du opdager stress både hos dig selv og andre, samt hvordan du bedst hjælper en stresset kollega eller ven. Vi går i dybden med symptomer, niveauer og årsager til stress.

 

Alle taler om stress, men de færreste ved, hvad stress egentlig er

Nogle taler om positiv stress, og at stress er lig med travlhed. I virkeligheden er stress helt naturligt og nødvendigt, for at vi kan håndtere ekstraordinære krav og udfordringer, men vi kan dø af stress, hvis den får lov til at udvikle sig.

På kurset lærer du værktøjer, som kan bruges i hverdagen til at øge din samlede trivsel med mere energi, glæde, ro og overskud. Værktøjerne kan bruges både privat og på jobbet og bidrager til fælles forståelse.

Lær at genkende dine egne stress-symptomer

Når du kender dit eget reaktionsmønster, vil du hurtigere kunne træde på bremsen og derved forebygge at stressen udvikler sig.


På kurset lærer du at forebygge og håndtere stress både på individ-, gruppe- og ledelsesniveau og vil være en blanding af teori, debat og små praktiske øvelser.

Indhold:
  • Stress - biologisk set
  • Stress-symptomer
  • Stress-årsager
  • Stress-niveauer
  • Forebyggelse
  • Trivselsværktøjer
  • Stresshåndtering

 

Kurset tilrettelægges altid ud fra jeres specielle ønsker og bebov.

Kontakt mig for mere information.

 

 


 Sagt om Stressfri.com arrangementer:

 

 
Heidi er en levende fortæller, og hun er god til at underbygge og begrunde, således alle forstår budskabet. Jeg er sikker på den enkelte kursist får meget med hjem. Ved de efterfølgende evalueringer har det udelukkende været positive tilkendegivelser, som vi har modtaget fra deltagerne.
Svend-Peter, virksomhedskonsulent hos PlusResurse  
Det var lige det, vi havde brug for, rigtig godt tilrettelagt med godt flow.
 
 
Radisson Blue Falconer Hotel København
 
Det var super godt, fik vigtige værktøjer med hjem til stresshåndtering.
 
Kursusdeltager
 
God reminder på værdier i livet og igangsætning af tanker.
 
Kursusdeltager