Det siger kunderne

 
Jeg startede i et online forløb hos Heidi tilbage for 4 måneder siden. Det har været en tryg og givende rejse, som Heidi har taget mig med på. Jeg er blevet stress fri og en masse værktøjer rigere, som er blevet en fast del af min hverdag. Hvis man som mig har brug for ro og tryghed omkring sig, for at kunne åbne op og bare godt kan lide tanken om ikke, at skulle ud af døren. Så kan jeg på det varmeste anbefale et telefonisk forløb. Det har været en nem og virkelig behagelig måde at have samtaler på, og behovet for at skulle se hinanden i øjnene har slet ikke været der. Heidi har været god til at gribe mig, selvom det har været igennem telefon. Tak Heidi ❤Stor anbefaling herfra!
 
Klient
 
Det fungerede rigtig godt for mig at tage stresscoachingforløbet hjemmefra. Især fordi der under et stressforløb er mange møder bl.a. med kommunen, man skal møde op til. Det var rart, at jeg ikke skulle ud ad døren for at møde op et sted, men kunne sidde derhjemme. Ved online stresscoaching på telefonen kunne jeg tage notater undervejs og arbejde videre med opgaverne, imens de stadig var i frisk erindring. Det var godt at have en professionel at tale i telefon med om min stress og samtidig få nogle konkrete værktøjer at bruge i hverdagen. Jeg fandt frem til kernen i problemerne og fik en masse sparring, så jeg i dag bedre kan forstå mine "stress-triggere. At det foregik online betød også at jeg sparrede både tid og penge på transport, og så var det bare rart at sidde derhjemme.
 
Online klient
 
Heidi hjalp mig, så jeg undgik at blive sygemeldt. Jeg fik heldigvis hjælp i tide. Hendes ekspertise og råd fik hjulpet mig til at prioritere dét, der rent faktisk er vigtigt for mig. Hun har givet mig gode redskaber til at tackle en udfordrende hverdag på arbejdet, og som har været årsag til min stress. Jeg har fået en hverdag, hvor jeg bruger energi på dét, der er vigtigst for mig, og jeg er næsten tilbage til normal søvnrytme, efter at have sovet dårligt i flere måneder. Vi har haft mange gode snakke, og Heidi er virkelig god til forklare/rådgive. Jeg sender en kæmpe tak til Heidi for al hendes hjælp.
 
Klient
 
Jeg har været så glad for forløbet. Heidi har været en enestående støtte for mig gennem en meget vanskelig periode af mit liv. Heidi har med myndighed og kompetence og på sin rolige facon hjulpet mig ud af kaos. Jeg er mindre stresset nu og blevet bedre til at lytte til mig selv og at drage omsorg for mig selv. Det har været rart at kunne drøfte aktuelle problemstillinger, som de dukkede op, og at blive klogere på hvad stress er. Jeg har fået konkret hjælp til at vende tilbage på arbejde.
 
Klient
 
Jeg vil give stresscoachingforløbet hos Heidi 5 ud af 5 stjerner. Jeg lærte at tackle min stress og fik nogle gode redskaber til at blive et helt menneske. Se på mig selv og acceptere den jeg er. Give slip. Det vigtigste først. Jeg tør nu være mig selv, lærte at jeg er god nok, mine angst anfald er blevet meget mindre. Jeg er positiv. Heidi er et fantastisk menneske, som virkelig har lært mig meget. Kan takke hende for, jeg igen har mod på livet.
 
Klient
 
Jeg startede behandlingerne af stress i maj måned, da mine hverdage slet ikke fungerede og jeg fik fysiske tegn på stress. De redskaber og hjælpemidler jeg fik under min behandling var virkelig gode og hjalp mig meget – men det alene kan ikke gøre det… der skal også arbejdes med mig selv, og det var Heidi utrolig dygtig til at hjælpe en med, både med godt humør og fantastisk humor – som er en vigtig del af behandlingen… I dag (august) kører mine hverdage på skinner, og jeg har fået styr på mit liv i en form af afbalanceret arbejdsdage og fritid med venner og familie. Så en kæmpe tak skal lyde til Stressfri og Heidi Jørgensen.
 
Klient
 
Jeg er blevet mere bevidst om, at mine værdier er vigtigst af alt... ellers kan jeg ikke fungere, som den bedste udgave af mig selv. Jeg har lært, at jeg ikke behøver presse mig selv for at ligne resten af verden. Jeg forstår, hvorfor jeg blev syg og udbrændt. Jeg kan nu se, at jeg ikke drog omsorg for mig selv og min unikke personlighed. Jeg er blevet bevidst om, at der skal være den plads til mig, som jeg har behov for, og at jeg ikke altid skal tage hensyn til de andre først. De dyberegående samtaler med Heidi om mine specifikke problemstillinger har hjulpet mig videre mod erkendelsen af formålet med mig i en forhåbelig fremtidig karriere. Men lige nu og her - er jeg bare glad for, at jeg kan leve mere autentisk, som den person jeg er, og tænker ikke så meget på, hvad jeg eventuelt skal arbejde med i fremtiden. Jeg har især sat pris på Heidi's fuldstændige rolige tilgang til forløbet. Det har passet mig særdeles godt. Jeg er ikke typen, som trives i et miljø, hvor det handler om, at: "Nu skal du bare lige peppes lidt op, så du kan komme i job igen". Jeg er taknemmelig for, at det ikke var på den måde.
 
Klient
 
Heidi stillede de spørgsmål, som man ikke selv har taget stilling til. Hun ramte spot-on og gav stof til eftertanke. Lærte at sætte mig selv først. Har fået en masse gode redskaber til at prioritere, hvad der er vigtigt i mit liv. Jeg har fået gnisten tilbage i form af viljestyrke og glæde. Jeg har arbejdet meget koncentreret med udvalgte emner og er nået langt med det, som hidtil har stresset mig både på jobbet og privat. Jeg har lært at arbejde med delelementerne i livshjulet ved at prioritere, hvad der er vigtigst for mig. Fysisk har jeg også fået det bedre.
 
Klient
 
Jeg vil anbefale Stressfri, da det at være ledig jobsøgende er verdens mest stressende arbejde. Det er ikke noget jeg bare skriver, jeg MENER det. Intet har kunnet få mig i den grad ned med nakken end det at være ledig jobsøgende. Man mister: status, anerkendelse og en plads i samfundet. Man er/bliver: jagtet vildt, utroværdig, ikke regnet for noget og ens selvtillid ryger fuldstændig. Så stor TAK til Heidi for gode konstruktive samtaler. Jeg fik nøjagtig det, jeg havde brug for. Jeg har haft stor gavn af kombinationen: Stresskonsulent/læsning/drøftelse af det læste. Høre om årsag/virkning af stress, samt metoder til at afkode stressen. Bøgerne vil jeg genlæse, og mange af Heidi´s ord og råd er noteret, og vil blive repeteret i fremtiden.
 
Klient
 
Det var super godt, fik vigtige værktøjer med hjem til stresshåndtering. God reminder på værdier i livet og igangsætning af tanker.
 
Kursusdeltager
 
1000 tak for din hjælp, støtte og vejledning i en meget svær periode i mit liv. Det har virkelig gjort en forskel. Jeg har fået utrolig mange håndfaste og konkrete redskaber, som jeg har kunnet bruge direkte og set en effekt af. Jeg ved nu, hvornår jeg skal sige stop. Der har været kontinuitet i vores samtaler, som har været målrettet og tydelig. Du har været god til at udfordre mig, og du har altid været godt forberedt til vores samtaler og aldrig "stresset" - du har haft tid nok til at snakke, til vi var "færdige" (og ikke nødvendigvis efter klokken). Du fik mig helt sikkert ud af stressen og næsten alle symptomer er borte. Du er meget behagelig og tillidsvækkende, og lever dig virkelig ind i problemerne for at forstå. Det er rart at vide, at jeg altid kan ringe.
 
Klient
 
For det første vil jeg, sige tusind tak for den kæmpe hjælp du udviste mig, da jeg virkelig havde brug for dig. Du har været en øjenåbner, og du har givet mig min fanden i voldskhed tilbage, hvilket har betydet, at jeg fik søgt 7 stillinger i den forgangne uge. Endnu engang tak.
 
Klient
 
Heidi er et skønt menneske, der ved hvad hun taler om. Hun har tid til at lytte til en, selvom timen er gået. Jeg er kommet videre i mit liv og har lært at tackle min stress, så jeg har en hverdag der fungerer. Jeg har kun positive ting at sige om forløbet. Jeg fik den hjælp jeg havde behov for.
 
Klient
 
Heidi er en levende fortæller, og hun er god til at underbygge og begrunde, således alle forstår budskabet. Kursisterne har ved de efterfølgende evalueringer udelukkende kommet med positive tilkendegivelser.
 
Virksomhedskonsulent hos PlusResurse
 
Det var lige det, vi havde brug for, rigtig godt tilrettelagt med godt flow.
 
Radisson Blue Falconer Hotel København