Stresscoaching private

Har du brug for hjælp til stress kan jeg tilbyde dig et stresscoaching forløb, som er en af de hurtigste og mest effektive behandlingsmetoder til at komme ud af stress.

 

Bliv stressfri på 3-4 måneder

Føler du dig meget stresset, er du sygemeldt med stress eller blot har brug for hjælp til stress og til at få nedbragt dit stressniveau, er det vigtigt, at du gør noget, inden du bryder sammen. Har du fået alvorlige stresssymptomer, kan det være svært selv at se, hvordan du kan ændre på tingene. Det kan endda være svært at bede om hjælp til stress.


Er du ikke selv i stand til at håndtere din stress

Stressfri.com kan tilbyde dig professionel hjælp til stress, hvis du ikke selv er i stand til at ændre de forhold, der stresser dig. Det kan både være dine tanker, dine følelser og dine handlinger, som fastholder dig i et usundt mønster. Det kan også være udefra kommende forhold, der er årsag til, at du føler dig ramt af stress. Har du været stresset i lang tid og føler dig låst fast i ”hamsterhjulet”, kan jeg som stresscoach hjælpe dig med at "pudse brillerne", og du vil få den hjælp til stress, som lige netop du har brug for.


Stresscoaching - en af de hurtigste og mest effektive metoder til stressbehandling
Et stresscoachingforløb består af 8 samtaler over 3-4 måneder afhængig af dit stressniveau. Forløbet er hjælp-til-selvhjælp, hvor du gradvist hjælpes af med dine stresssymptomer samtidig med, at du arbejder med din personlige udvikling og lærer at forebygge stress og håndtere din hverdag, så stressen ikke vender tilbage. Undervejs i forløbet vil du lære flere forskellige stress- og trivselsværktøjer, som du på en naturlig måde vil integrere i din hverdag for at holde sig stressfri.
 
Stresscoaching egner sig til psykisk raske mennesker, der har følt sig stresset i længere tid eller er sygemeldte pga. stress.
 
 
Sådan foregår et stresscoachingforløb
Første samtale er gratis og uforpligtende og har til hensigt at afklare, om stresscoaching er den rette hjælp til dig. Stresscoaching forløbet består først og fremmest af støtte og vejledning i forskellige metoder til at komme ud af din stress, og undervejs i forløbet vil du lære at håndtere årsager til stress i dit liv.

Forløbet indeholder små hjemmeopgaver for at træne dig i nye tanke- og handlemønstre til at forebygge fremtidig stress. Efter et stresscoachingforløb vil du have gennemgået et personligt udviklingsforløb, hvor du har lært dig selv bedre at kende og fået nogle brugbare værktøjer til at holde fast i et stressfrit liv med mere effektivitet, glæde, ro og overskud - både privat og på jobbet.


Dit udbytte af et stresscoachingforløb hos Stressfri.com:
 • viden om hvad stress egentlig er
 • viden om hvordan stress påvirker din krop og hjerne
 • materialer i form af bøger og afstressnings-cd
 • små hjemmeopgaver med afstressningsteknikker
 • bevidsthed om stressårsager i dit liv
 • indsigt i egne faldgrupper og udviklingsveje
 • personlig udvikling med nye tanke- og handlemønstre
 • gode vaner, der støtter dig
 • bedre relationer til familie, venner og kollegaer
 • øget effektivitet både privat og på jobbet
 • mere glæde, ro og overskud
 • 360 graders eftersyn af dit liv
 • coaching til balance i dit liv
 • En god sparringspartner
 
 
Du er altid velkommen til at kontakte mig omkring hjælp til stress, eller hvis du er i tvivl, om du er stresset.
 
Læs hvad andre har fået ud af mine stresscoachingforløb her
 
Læs også om Stresscoaching virksomheder her

Se priser på stresscoaching her