Stresscoaching private

Har du brug for hjælp til stress kan jeg tilbyde dig et stresscoachingforløb, som er en af de hurtigste og mest effektive behandlingsmetoder til at komme ud af stress. Jeg har hjulpet over 450 personer med hver deres livshistorier, hvor ikke 2 er ens, og det vil glæde mig også at hjælpe dig til et stressfrit liv med mere glæde, ro og overskud både privat og på jobbet.

 

Bliv stressfri på 3-4 måneder

Har du brug for hjælp til at få nedbragt dit stressniveau, er det vigtigt, at du gør noget, inden du bryder sammen. Måske har du svært ved at bede om hjælp, fordi du synes, det er et svaghedstegn, men jo før du får hjælp, jo hurtigere bliver du stressfri. Har du været presset længe og har alvorlige stresssymptomer, kan det være svært selv at ændre på tingene. Med et stresscoachingforløb på blot 3-4 måneder kan jeg hjælpe ud af alvorlig stress og tilbage i trivsel og balance.

 

Stresscoaching - en af de hurtigste og mest effektive metoder til stressbehandling
Et stresscoachingforløb består normalt af 8 samtaler over 3-4 måneder afhængig af dit stressniveau. Forløbet er hjælp-til-selvhjælp, hvor du gradvist hjælpes af med dine stresssymptomer samtidig med, at du arbejder med din personlige udvikling og lærer at forebygge stress og håndtere din hverdag, så stressen ikke vender tilbage. Undervejs i forløbet vil du lære flere forskellige stress- og trivselsværktøjer, som du på en naturlig måde vil integrere i din hverdag for at holde sig stressfri.
Du vil komme til at stå stærkere i dig selv med større selvværd og selvtillid og opnår en større grad af personligt lederskab. 
 
Hvem egner stresscoaching sig til
Stresscoaching egner sig til psykisk raske mennesker. 
 
 
Sådan foregår et stresscoachingforløb
Jeg tilbyder både 1:1 samtaler på Faxe Sundhedscenter og coaching over telefonen, hvis du bor for langt væk eller blot ønsker at sidde trygt derhjemme. Samtalerne aftales fra gang til gang og typisk med ca. 1-2 ugers mellemrum. Du binder dig ikke til flere samtaler, end du har lyst til og brug for.
 
1. samtale har til hensigt at afklare, om stresscoaching er den rette hjælp til dig, og om vi har god kemi.
 
Stresscoachingforløb hos Stressfri.com består først og fremmest af støtte og vejledning i forskellige metoder til at nedbringe dit stressniveau, og undervejs i forløbet vil du lære at håndtere årsagerne til stressen i dit liv. Forløbet indeholder små hjemmeopgaver for at træne dig i nye tanke- og handlemønstre for at forebygge stress fremadrettet. Efter et stresscoachingforløb vil du have gennemgået et personligt udviklingsforløb, hvor du er blevet mere bevidst og har lært dig selv bedre at kende samt lært nogle brugbare værktøjer til at holde fast i et stressfrit liv med mere effektivitet, glæde, ro og overskud - både privat og på jobbet.
 

Dit udbytte af et stresscoachingforløb hos Stressfri.com:
 • viden om hvad stress egentlig er
 • viden om hvordan stress påvirker din krop og hjerne
 • materialer herunder en bog om stresshåndtering
 • træning i afstressningsteknikker
 • bevidsthed om stressårsager i dit liv
 • indsigt i egne faldgrupper og udviklingsveje
 • personlig udvikling med nye tanke- og handlemønstre
 • gode vaner, der støtter dig i hverdagen
 • bedre relationer til familie, venner og kollegaer
 • øget effektivitet både privat og på jobbet
 • mere glæde, ro og overskud
 • 360 graders eftersyn af dit liv
 • coaching til balance i dit liv
 • En god sparringspartner
 
Læs hvad andre har fået ud af et stresscoachingforløb her