Stresscoaching virksomheder

Stress er i dag et uundgåeligt vilkår på de fleste arbejdspladser, som du som leder er nødt til at forholde dig til, hvis din virksomhed skal undgå langvarige og bekostelige sygemeldinger.

 

 

Tilbyd den rette hjælp til stress i tide og undgå langvarigt sygefravær

Ønsker du en effektiv forebyggelse af stress, må du som leder medvirke til en åben dialog, hvor de ansatte trygt kan henvende sig, hvis de føler sig pressede. Da det kan være svært at vide, hvilken hjælp til stress du bør tilbyde, eller hvornår du skal gribe ind, står jeg gerne til rådighed for en snak om, hvordan stressen kan håndteres, og hvordan jeg evt. kan hjælpe jer. Jeg har hjulpet over 450 stressramte og afholdt adskillige foredrag og kurser om stress og trivsel i hele landet.

 

Kan du se, om en medarbejder er stresset?

Du kan gøre en stor forskel ved at spotte, at en medarbejder er stresset. Når stress tages i opløbet, er det nemmere at fastholde jeres medarbejdere og undgå, at han eller hun bliver sygemeldt med stress. Har du som leder en generel viden om stress og de forskellige symptomer på og niveauer af stress, har du et godt grundlag for at kunne tilbyde den rette hjælp til stress i tide. Du kan læse mere om stress og stresssymptomer under fanen 'Alt om stress'.

 

Symptomer på en stresset medarbejder

 

 

Symptomer på stress er individuelle, men den generelle stressprofil viser, at stressede personer oftere bliver irriterede, utålmodige, aggressive og nemt kommer i konflikt med andre - eller udviser tilbagetrukket adfærd, manglende initiativ, afvisning i forhold til ansvar, let til gråd og har mere fravær. Hjælpeløshed, mangel på kontrol og overblik, manglende overskud og energi er også symptomer i det samlede stressbillede.

 

Hjælp til en stresset medarbejder

Ofte vil hjælp til stress blive koordineret af en HR-afdeling, en leder eller en medarbejder med ansvaret for dette. Har din virksomhed ikke selv et beredskab til stresshåndtering, kan Stressfri.com tilbyde hurtig og effektiv hjælp med stresscoaching.

Stresscoaching er en af ​​de hurtigste og mest effektive metoder til stressbehandling og tilbydes som et forløb bestående af 8 samtaler over 3-4 måneder. Første samtale har til hensigt at afklare, om stresscoaching er den rette hjælp. 

Forebyggende samtaler er effektive for at stoppe udviklingen af ​​stress. Jo hurtigere jo nemmere jo billigere.

Stresscoaching egner sig til psykisk raske mennesker, der har følt sig presset i længere tid eller er sygemeldt pga. stress.

Stresscoaching er hjælp-til-selvhjælp og består først og fremmest af råd og vejledning i, hvordan den stressede får nedbragt sit stressniveau. Under forløbet trænes og coaches medarbejderen i at udvikle nye gode vaner samt blive mere bevidst og proaktiv, så stressen ikke vender tilbage.

Stresscoaching som metode er udviklet af stressekspert Bjarne Toftegård, Forebyg Stress, hvor Stressfri.com er en del af et landsdækkende stresscoachingteam.

 

 

Virksomhedens udbytte af et stresscoachingforløb hos Stressfri.com:
  • hurtigere tilbagevenden efter en stress-sygemelding
  • undgå langvarigt sygefravær pga. stress
  • modvirke at stress spreder sig
  • medarbejdere der trives bedre
  • proaktive medarbejdere
  • medarbejdere med mere glæde, ro og overskud
  • medarbejdere med større selvindsigt
  • bedre arbejdsmiljø
  • større effektivitet - der kan ses på bundlinjen
  • en god sparringspartner

 

Ring for en uforpligtende snak eller brug kontaktformularen herunder.

Læs hvad andre har fået ud af et stresscoachingforløb her