Forår

Foråret er kommet og mange får lyst til at gøre forårsrent, åbne vinduerne på vid gab, luge ud i haven og plante nyt. Hvorfor ikke også gøre dette i dit eget liv? Du kan starte foråret med at spørge dig selv:

"Hvordan skaber jeg nyt liv i min have?"

Hvad skal der til, for at jeg bliver mere tilfreds, er der noget, der skal grave op og smides ud, fordi det er visnet eller ikke længere passer ind, og hvad skal jeg så plante i stedet for?"

Mange mennesker går i gang med det helt store forårsarbejde i haven uden at forberede sig hverken fysisk eller mentalt med det resultat, at de får ondt i ryggen og planter enten for stort eller for småt. På samme måde er det, når vi laver nytårsforsætter, eller når det er blevet tid til shorts og badetøj og vi gerne vil tabe 5 kilo.

Vi lover os selv, at fra i morgen så spiser jeg kun sund mad og vil løbetræne 3 gange om ugen! Det går rigtig godt en uges tid måske to, men så er det ligesom om energien forsvinder, og før vi ser os om, er vi faldet tilbage til gamle vaner.

Skal der for alvor ryddes op i haven, smides ud, plantes om og skabes nyt, så er forberedelse og planlægning alfa og omega for et godt resultat.

Det samme gælder i livet. Ønsker du at smide gamle vaner væk og skabe nye fx at dyrke motion, blive fri for stress, være tilstede i nuet og opleve glæde i hverdagen, få mere fritid eller måske finde dig et nyt job, forfølge en gammel drøm, starte din egen virksomhed eller blive mere effektiv, så kan det godt betale sig at samarbejde med en coach.

Med coachingmetoden får du sat dig et præcist mål

Det er vigtigt at have et mål, ellers ved du ikke, hvad du sigter efter. Forhindringer, undskyldninger og overspringshandlinger bliver belyst, og du bliver motiveret til at tænke nye kreative tanker, og du vil blive støttet i at træffe de nødvendige valg, der skal til, for at du når dit mål.

En drøm er bare tanker
Hvis du ønsker at blive mere tilfreds i dit liv, må du træffe nogle bevidste valg. Med mit tilbud om 3 sammenhængende coachingsamtaler kommer du hurtigere og mere effektivt i mål. Læs her om lifecoaching