Stresshåndtering – foredrag om stress

Hvad er stress? Og hvordan forebygger og håndterer du stress i en travl hverdag med konstante krav og forventninger? Det er spørgsmål som disse, jeg som stresscoach, forsøger at besvare, når jeg holder foredrag om stress og trivsel.

Men hvordan kan du få gavn af de redskaber i stresshåndtering, som mit foredrag giver dig med? Det kan du blive klogere på i dette indlæg.

Stress, travlhed og trivsel

At have travlt er ikke det samme som at have stress. For selvom dit arbejder fylder meget i dit liv, kan du sagtens trives – både i dit arbejdsliv og når du er sammen med familie og venner i fritiden. Dog er det vigtigt, at der er balance mellem arbejde og fritid – at der er work life balance. Bliver vægtskålen med arbejdslivet derimod så tung, at det sker på bekostning af venskaber, hobbyer og samvær med familien og andre glæder i privatlivet, bliver der skabt ringe betingelser for trivsel – og optimale betingelser for stress.

Stresshåndtering – foredrag om stress

Måske oplever du selv, at der er ubalance mellem arbejde og fritid i dit eget liv, og måske oplever du stresssymptomer. Eller måske kender du et familiemedlem, en ven eller en kollega, der har stress. Uanset hvilke erfaringer du har med stress, vil det altid kunne gavne at mestre konkrete værktøjer til stresshåndtering. For stress påvirker ikke kun den stressramte. Familie, omgangskreds og nære kolleger vil i høj grad også blive påvirkede. Og netop derfor kan alle have gavn af at kende til stress og stresshåndtering. På stressfri.coms foredrag om stresshåndtering fokuserer vi både på stress og trivsel. Du vil blive klogere på forebyggelse af stress, ligesom du vil lære at håndtere stress hos dig selv i dit privat- og arbejdsliv. Vil du have redskaber til stresshåndtering, og ønsker du at deltage i et af mine foredrag (link til foredrag), er du altid velkommen til at kontakte mig.